Vepřová líčka očistíme, osušíme, (můžou být i telecí líčka, hovězí, nebo taky vepřová kýta) nakrájíme na větší kousky. Zprudka orestujeme na sádle na jemně pokrájené cibulce dozlatova, podlijeme silným vývarem a černým pivem, osolíme, opepříme, okořeníme vrchovatou lžící majoránky (pokud použijeme čerstvou, dáme hrst) a dusíme v troubě na 150° doměkka. Přidáme záklechtku z mouky a trochy vody, prolisovaný česnek a povaříme ještě pět minut. Podáváme se šťouchanými petrželkovými brambory.
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35
lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným
nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI....
zobrazit článek